Amikor 2004 januárjában szervezni kezdtük a Jobserver Személyzeti Tanácsadó Kft.-t, fel sem merült bennünk, miért személyzeti tanácsadással fogunk foglalkozni: valamennyien évek óta dolgozunk ezen a területen, találkoztunk több száz jelölttel, ismerjük a cégek jelentős részét, vállalati kultúráját, szervezeti felépítését és talán a legfontosabb: még mindig lelkesedéssel kezdünk el jó jelöltek után kutatni egy-egy új megbízáskor, érdeklődésünk őszinte, amikor a pályázóinkat hallgatjuk.
Új szolgáltatók gyakran kezdik azzal a bemutatkozó anyagot, hogy miben vagyunk mások?
A számos ismert és kevésbé ismert tanácsadó konkurensünknél kiváló és kevésbé hozzáértő tanácsadókdolgoznak akár egy cégen belül is. Mi különbözni nem általában a versenytársainktól szeretnénk, továbbra is a tőlünk megszokott színvonalon, tempóban a részletekre is ügyelve csak teljesítjük a megbízásainkat.MEGBÍZÓKNAK

Mikor érdemes megkeresnie bennünket?

Ha az Ön cégénél nincsen kifejezetten személyüggyel foglalkozó munkatárs:
Fix összegért komplex HR-szolgáltatást nyújtunk:
- szervezetfejlesztési tanácsadás
- új munkakörök betöltése
- munkaügy
- bér és TB-ügyintézés
- konfliktuskezelés.

Ha nagyfokú bővülés miatt túlterhelt a toborzásban és kiválasztásban jártas munkatársa:
Teljes körü kiválasztási projekt-lebonyolítást vállalunk

Ha végtelenre nyúlt munkatárs-keresési projekt végére szeretne pontot tenni:
Tanácsadói problémakezeléssel segítünk a döntésben:
- igénytől függően jelöltek állítása
- segítség az interjúzásban
- egyéb döntéstámogató anyagok összeállítása

Ha Ön már meghirdette az új munkakört, de a beérkezett rengeteg pályázat mindegyikével nem kíván foglalkozni:
Vállaljuk:
- önéletrajz-előszűrését
- interjúk lebonyolítását

Ha a munkakör különleges elvárásai miatt nem célszerű a hirdetéses módszert alkalmaznia az ideális jelölt felkutatásában:
Vállalunk
- direkt keresést
- fejvadászatot

Speciális feladatkörök/vezetői munkakör esetén:
Vállalunk:
- munkakör-specifikus szűrési és kiválasztási technikák kidolgozását:
- tesztek lebonyolítását
- AC lebonyolítását, elemzését és az eredmények alapján döntés-támogató tanácsadást szakértői csoport bevonásával.

PÁLYÁZÓINKNAK

Mire számíthat, ha Ön megpályázza valamelyik meghirdetett munkakört?

Amennyiben tanácsadónk a megbízónktól kapott háttér-információk alapján úgy ítéli meg, hogy Ön az elküldött szakmai önéletrajza alapján esélyes a munkakör betöltésére, néhány napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. A telefonbeszélgetés során nagyvonalakban tájékoztatjuk, majd személyes interjúra hívjuk irodánkba. Az általában 30-60 perces beszélgetés során igyekszünk alaposan megismerni eddigi szakmai pályafutását, személyiségét, stílusát. Ha a munkakör betöltéséhez elengedhetetlen az idegennyelv-tudás, néhány percben erről a készségéről is meggyőződünk. Természetesen Önnek is igyekszünk minden információt megadni a döntéshez munkahelyről, feladatkörről. Ha tanácsadónk úgy látja, hogy alkalmas az adott munkakör betöltésére és Ön is hozzájárul, hogy továbbküldjük anyagát (önéletrajz + tanácsadónk értékelése, kérésre esetleg referencia-lista), megbízónknál folytatódik a kiválasztási folyamat. Ön természetesen továbbra is számíthat arra, hogy folyamatosan informáljuk a fejleményekről.
FONTOSNAK TARTJUK, HOGY MINDEN JELÖLTÜNK VISSZAJELZÉST KAPJON, NEMLEGES VÁLASZ ESETÉN IS.

Mire számíthat, ha Ön szakmai önéletrajzát adatbanki regisztráció céljából küldi el?

Amikor a pályázati anyagát megkapjuk, automatikus válasz-üzenetet küldünk Önnek, ebből tudhatja, hogy önéletrajzát rendszerünkbe mentettük. Amikor a Jobserver Kft. új megbízást kap, a keresést minden esetben az adatbankunkban tárolt önéletrajzokkal kezdjük: tanácsadónk azonnal felajánlja Önnek a lehetőséget, ha háttere egybeesik megbízónk elvárásaival. Ha a telefon-információk alapján Ön úgy dönt, hogy érdeklődik a lehetőség iránt, a folyamat az előzőekben leírtak szerint folytatódik. Biztos lehet abban, hogy kizárólag az Ön beleegyezésével továbbítjuk anyagát bármely céghez.Ötletek, kérések:

Kérjük, hogy amerikai típusú magyar és idegen nyelvű önéletrajzot küldjenek, a munkakörök részletesebb kifejtésével!

- Nyelvtudás: az elbírálásnál NEM érdekes, kinek milyen nyelvvizsgája van, az önéletrajzba kérjük, az aktív nyelvhasználat szintjét írják: alapszintű / kommunikációképes / munkanyelv / tárgyalóképes.

- Mivel megbízóink jelentős része vidéki nagyvállalat, megkönnyíti munkánkat, ha azt is megadja, az ország melyik területén vállalna munkát a lakóhelyén kívül.

Itt talál meg minket:

JOBSERVER
Személyzeti Tanácsadó Kft.
1113 Budapest Bocskai út 77-79
Tel +36 1890 1120